Tal med formanden

Fie Mølholt 2020.jpg

Kære beboere

I en beboerdemokratisk ledet boligforening er det vigtigt, at beboere, afdelingsbestyrelsesmedlemmer og ikke-bolighavende medlemmer kan komme i dialog med bestyrelsen.

Både for at fremføre kritik og ros, men især blot for at være i dialog.

Beboerdemokrati bør altid opleves som det, det er: Påvirkning fra brugerne.

Hvis du har noget du vil drøfte, kan jeg kontaktes for aftale om møde enten i Frederikshavn eller Sæby.

Har du spørgsmål, som jeg med fordel kan forberede mig på, kan du sende en mail til mig på nedenstående blanket.

Fie Mølholt

Bestyrelsesformand

Send en mail til formanden

Send besked