Tal med formanden

Bjarne Walentin.jpg

Hvis der ønskes et møde med Bjarne, kan han kontaktes på bjarne@fbmail.dk for nærmere aftale.

Kære beboere

I en beboerdemokratisk ledet boligforening er det vigtigt, at beboere, afdelingsbestyrelsesmedlemmer og ikke-bolighavende medlemmer kan komme i dialog med bestyrelsen.

Både for at fremføre kritik og ros, men især blot for at være i dialog.
Beboerdemokrati bør altid opleves som det, det er: Påvirkning fra brugerne.

Derfor holder jeg "Åbent kontor" i administrationen i Frederikshavn den 1. torsdag i hver måned og i Sæby den 3. torsdag hver måned. Jeg kan træffes imellem kl. 15.30 - 17.00, og du behøver ikke at bestille tid. Kom blot, og der er altid kaffe på kanden.

Er der spørgsmål, som jeg med fordel kan forberede mig på, kan du sende en mail til mig på nedenstående blanket.

Hvis jeg bliver nødt til at aflyse min træffetid, vil det blive meddelt på denne side, så du ikke skal gå forgæves.

Så for en god ordens skyld: Tjek lige hjemmesiden, inden du tager hjemmefra.

Bjarne Walentin
bestyrelsesformand

Send en mail til formanden

Send besked