Vagtordning

Har du fået et uopsætteligt problem?

Vagtordning - udenfor normal arbejdstid

Beboeres ønske om ejendomsfunktionærens bistand til beboerservice, eller anden praktisk bistand, skal aftales i ejendomsfunktionærens kontortid på arbejdsdage.

Uden for normal arbejdstid, kan du rette henvendelse til Group 4 Securicor (G4S), såfremt der opstår uopsætteligt behov herfor.

Hermed menes f.eks.

• Sprængte vandrør, eller voldsomt utætte rør
  • Knuste ruder eller yderdøre
  • Yderdøre eller vinduer, som ikke kan lukkes
  • Tilstoppet toilet (i lejemål uden gæstetoilet)
  • Manglende strøm i lejemålet, efter at du har kontrolleret sikringer og relæ.

Svigter et køle-/fryseskab, må du vurdere, om det kan vente til næste arbejdsdag.
En fryser kan let holde madvarer indfrosset i mindst 24 timer, hvis lågen ikke åbnes i utide.

Følg vejledningen:

• Ring til G4S på tlf. 87 36 28 05
  • Oplys, at du bor i Frederikshavn Boligforening, oplys afdelingens nummer eller navn, samt dit eget navn og adresse.
  • I enkelte tilfælde kan G4S spørge efter abonnementsnummer, oplys nr. 184 661.
  • Du vil herefter i en samtale med vagten, kunne fortælle om dit problem, hvorefter vagten vil være behjælpelig med en løsning på problemet.

Frederikshavn Boligforening