Opskrivning på venteliste

Betingelse for opskrivningen

For at komme på venteliste skal du være medlem af boligforeningen. Det gør du ved at udfylde formularen med oplysningerne, som de står på dit sundhedskort.

Indmeldelse og opskrivning på ventelisten koster kr. 200. Herefter koster det kr. 100 pr. år i ajourføringsgebyr uanset, om du er passiv medlem eller aktiv boligsøgende. Opkrævningen fremsendes automatisk efter 12 måneder - betales beløbet ikke rettidig, vil du blive slettet af ventelisten.

Hvis du kun ønsker at søge en ungdomsbolig i Skagen Kollegium er det gratis.

Er du medlem af boligforeningen i forvejen, men har ikke betalt det årlige ajourføringsgebyr på kr. 100, kan du udskrive en "ventelisteblanket" (findes under "informationer"), blanketten udfyldes og sendes til boligforeningen og konto nr. til indbetaling af kr. 100 står på blanketten.

Betingelser kan du læse mere om nedenfor.

Vis betingelser

Boligtype
Vælg
Frederikshavn Boligforening
Alm. lejebolig og Ungdomsbolig
N/A
Skagen Kollegium
Ungdomsbolig
I alt
Kr.
Vil du være aktiv søgende?

Felter med * skal udfyldes