Fremleje og boligbytte


Fremleje af bolig


Der er mulighed for at fremleje dele af boligen, eller for en tidsbegrænset periode, hele boligen. Vi beder om, at du straks henvender dig til vores udlejningsafdeling, når du påtænker at fremleje dele af, eller hele boligen. Boligforeningen kan modsætte sig fremleje.Boligbytte

Som lejer har du ret til at bytte din bolig med en husstand, der også bor til leje. Du kan ikke bytte med indehavere af ejerboliger eller private andelsboliger. Du kan ikke bytte bolig, hvis du endnu ikke har boet i boligen i tre år, hvis boligen ved bytningen vil blive beboet af mere end en person pr. beboelsesrum, eller hvis boligforeningen i øvrigt har en rimelig grund. Ældre- og ungdomsboliger samt boliger i bofællesskaber kan kun byttes med personer, der opfylder betingelserne for at komme i betragtning til sådanne boliger.

Boligbytte håndteres som andre flytninger, og med samme opsigelsesvarsel, jf. lejekontraktens bestemmelser. I forbindelse med flytningen bliver boligen synet og istandsat, og der skal indgås ny lejekontrakt samt ske indbetaling af kontraktbeløb.


Kontakt vores udlejningsafdeling om råd og vejledning, såfremt du påtænker at bytte bolig.

God bolig energi

Din lejlighed er bygget, så dine udgifter til el, vand og varme bliver meget små. Et effektivt anlæg til ventilation sørger for, at luften i lejligheden løbende bliver skiftet ud til gavn for indeklimaet.

En god økonomi og et sundt miljø i lejligheden kræver dog, at du indretter dine daglige vaner efter, at du bor i et moderne, energirigtigt byggeri. Vi har gjort det let for dig og samlet en række gode råd her på hjemmesiden.

Læs her, hvordan du bor sundt og godt i din nye lejlighed.