Sms Service

SMS-Service er en ny og hurtig måde for os at komme i kontakt med dig som beboer på. Vi sender en sms ud til alle de telefoner, der er tilmeldt på en af vore adresser. SMS'en vil kun blive sendt til de relevante adresser i de enkelte tilfælde.

Sms-servicen vil blive benyttet ved akut opståede situationer som drifts og forsyningsforstyrrelser, men også til mere almene informationer om arbejde i afdelingen, ferielukning, større renoveringssager m.m.

Som udgangspunkt er du som beboer automatisk tilmeldt - med mindre du har et taletidsnummer, hemmeligt nummer eller et erhvervsmobilnummer. I så fald skal du manuelt tilmelde dig i boksen herunder. Du kan godt tilmelde flere numre på samme adresse.

Skulle du ikke ønske at modtage sms'er fra os, kan du afmelde servicen ved hjælp af boksen herunder, eller du kan sende en sms med teksten AFMELD til 1919.


God bolig energi

Din lejlighed er bygget, så dine udgifter til el, vand og varme bliver meget små. Et effektivt anlæg til ventilation sørger for, at luften i lejligheden løbende bliver skiftet ud til gavn for indeklimaet.

En god økonomi og et sundt miljø i lejligheden kræver dog, at du indretter dine daglige vaner efter, at du bor i et moderne, energirigtigt byggeri. Vi har gjort det let for dig og samlet en række gode råd her på hjemmesiden.

Læs her, hvordan du bor sundt og godt i din nye lejlighed.