Sms Service

SMS-Service er en nem og hurtig måde for os at komme i kontakt med dig som beboer på. Vi sender en sms ud til alle de telefoner, der er tilmeldt på en af vore adresser. SMS'en vil kun blive sendt til de relevante adresser i de enkelte tilfælde.

Sms-servicen vil blive benyttet ved akut opståede situationer som drifts og forsyningsforstyrrelser, men også til mere almene informationer om arbejde i afdelingen, ferielukning, større renoveringssager m.m.

Som udgangspunkt er du som beboer automatisk tilmeldt hvis dit telefonnummer er offentligt tilgængeligt på f.eks. Krak.

 

Har du et taletidsnummer, hemmeligt nummer eller et erhvervsmobilnummer skal du manuelt tilmelde dig i boksen herunder eller direkte på www.sms-service.dk Du kan godt tilmelde flere numre på samme adresse.

Ønsker du ikke at modtage sms'er fra os, kan du afmelde servicen ved hjælp af boksen herunder, eller du kan sende en sms med teksten AFMELD til 1919.


Du er også velkommen til at kontakte administrationen.

God bolig energi

Din lejlighed er bygget, så dine udgifter til el, vand og varme bliver meget små. Et effektivt anlæg til ventilation sørger for, at luften i lejligheden løbende bliver skiftet ud til gavn for indeklimaet.

En god økonomi og et sundt miljø i lejligheden kræver dog, at du indretter dine daglige vaner efter, at du bor i et moderne, energirigtigt byggeri. Vi har gjort det let for dig og samlet en række gode råd her på hjemmesiden.

Læs her, hvordan du bor sundt og godt i din nye lejlighed.