Afd. 8 - Munkeparken

Frederikshavn Boligforening renoverer Afd. 8 - Munkeparken.

Afdelingen er opført i 1959 - 1964

Der arbejdes på projektet i dialog med Boligforeningen og Afdelings bestyrelsen.

Renoveringsplanen er den del af løbende vedligehold, med mål at skabe sunde boliger.

Blokkene på Rimmens alle 105-115 samt 91-103 skal have nyt tag.

På alle 4 blokke skal der foretages udskiftning af vinduer og døre.

Vinduerne er tiltænkt som ventilationsvinduer.

Denne vinduesløsning tilsikrer både lys, luft, frisk indeklima på en god miljørigtig måde.

Dette kræver undertryk i lejlighederne, hvorfor der etableres fælles udsugnings på loftet for hver opgang.

I de lejligheder der mangler at få skiftet emhætter foretages en udskiftning af disse.

Reparation af altaner – her under også nyt gelænder.

Diverse reparation og omfugning af murværk.

I mappen ”Galleri” til venstre kan du se billeder før, under og efter renoveringen.

Gå til afdelingsinfo